Maandag 8 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Kristel Verbeke

Kristel Verbeke stopt als manager K3

Kristel Verbeke (41) neemt afscheid als manager van meidenband K3. De oud-K3'er "vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de 'oude' en de 'nieuwe' K3." 
Door NU.nl

Dat zegt Verbeke vandaag in een post op haar Instagramaccount.

"Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven", aldus de manager.

Verbeke kijkt met een goed gevoel terug op haar tijd als manager. "Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager."

Zelf blijft ze K3-liedjes zingen. "Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.”

Steun

K3'ers Hanne, Klaasje en Marthe over hun manager: “Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund."

Ook zouden ze veel van haar hebben geleerd: "Daar ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu alleen kunnen." 

Verbeke zegt nog niet wat ze nu precies gaat doen. "Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze.”


Lees meer over:

K3

Aanbevolen artikelen