Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Vlogger Bibi Breijman wint It Takes 2 van Tooske Ragas

Bibi Breijman is de winnares van het tweede seizoen van het RTL 4-zangprogramma It Takes 2. Na een strijd van zeven weken versloeg de vlogger in de eindronde mede-finalist Tooske Ragas. Breijman won het programma op basis van punten van de publieksjury.
Door BuzzE

Breijman haalde louter tienen op bij de vakjury voor haar vertolking van Let It Go van James Bay, dat ze samen met haar coach Waylon zong. "Je moet de studio in en lekker blijven zingen", zei jurylid Nielson. "Ik hoop nog veel van je te horen", oordeelde jurylid Angela Groothuizen.

Tooske Ragas zong in de eindronde met haar prof Trijntje Oosterhuis het duet Roar van Katy Perry en scoorde daarmee eveneens louter tienen bij de vakjury. "Zij laat echt zien dat ze constant op het hoogste niveau kan zingen in elk genre”, zei Trijntje over haar protegé. “Ik vind echt dat je hiermee door moet gaan.’’

Nielson: "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat Bibi de beste zangeres is van het programma, maar Tooske, je zit op hetzelfde niveau. Dus ik kan niet anders dan je een tien geven."

Zangliefde

Breijman reageerde dolblij op de overwinning. "Mijn god, dit is zo leuk. En wat is de trofee zwáár!" Na zeven weken zingen zei Breijman eerder op de avond al: "Wat zal ik het missen. Het is jammer dat het de laatste avond is."

De winnares is haar vaste coach Waylon erg dankbaar. "Ik heb zoveel van hem geleerd. Ik sta iedere week van hem te genieten. Hij heeft me de liefde voor het zingen teruggegeven."

Tooske sloot de finale af met de woorden: "Dit was te gek. Bibi is een fantastische zangeres. Ik heb van haar genoten."


Lees meer over:

Tooske RagasIt Takes 2Bibi Breijman

Aanbevolen artikelen