Ariana Grande heeft het nummer One Last Time opnieuw uitgebracht. De opbrengst van het lied gaat naar de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Daarbij vielen 22 doden en tientallen gewonden toen een zelfmoordterrorist toesloeg na afloop van Ariana’s concert.

One Last Time, dat Grande in 2015 uitbracht, was het slotnummer van het concert in de Manchester Arena.

Na de aanslag werd het nummer massaal gedownload. Fans hoopten op die manier dat het nummer boven aan de Britse iTunes-hitlijst zou komen. Daar zou het 22 weken moeten blijven staan, ter nagedachtenis aan de 22 doden. Dat lukte echter niet; hoewel One Last Time nog steeds in de top tien staat, wordt de hitlijst aangevoerd door het zomerse Despacito.

Concert

Zondagavond treedt Grande weer op in Manchester, dan staat ze op het podium tijdens het benefietconcert One Love Manchester. Ze zal tijdens het optreden onder meer een nummer met Miley Cyrus zingen. Ook de opbrengst van dit concert gaat naar de slachtoffers van de aanslag.

De beste plekken zijn zondag voor de mensen die er op 22 mei bij waren. Ook onder anderen Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry en Cyrus treden op in het cricketstadion Emirates Old Trafford. Het concert is live te zien op NPO 3 en te volgen via radiozender 3FM.