Diverse beroemdheden, waaronder zangeres Ariana Grande, hebben via sociale media hun medeleven getoond aan de slachtoffers die zaterdagavond vielen tijdens de dubbele aanslag in Londen.

‘’Bidden voor Londen’’, twittert de zangeres, met daarachter een hartje. Grande maakt zondag haar opwachting bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester, die 22 mei na afloop van Grandes concert in de Manchester Arena plaatsvond. Door die aanslag kwamen 22 mensen om, veelal jonge kinderen en tieners.

Het concert zal vanaf 20.00 uur live te volgen zijn via NPO 3 en radiozender 3FM.

Ook Demi Lovato heeft via Twitter laten weten te bidden voor Londen. Bette Midler leeft eveneens mee. "Meer leed en verdriet door gekken in Londen. Mensen en religie zijn waardeloos", aldus de actrice op Twitter.

Veilig

Gordon Ramsay denkt ook aan Londen, twittert hij. Simon Cowell twittert dat zijn gedachten uitgaan naar de onschuldige slachtoffers die betrokken zijn geraakt bij het incident op de London Bridge. "Probeer alsjeblieft veilig te blijven mensen."

Cara Delevingne hoopt ook dat mensen veilig kunnen blijven. ‘’Dit is meer dan tragisch, maar we moeten zij aan zij staan en dit ons niet laten breken’’, geeft ze aan via Instagram.

Fifth Harmony laat weten erg verdrietig te zijn. "Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen", meldt de meidengroep via Twitter.