Woensdag 10 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Boyzone bevestigt comeback in 2018

De Ierse boyband Boyzone maakt in 2018 een comeback en gaat vooruitlopend daarop komende zomer al optreden in het Verenigd Koninkrijk. 
Door BuzzE/NU.nl

Dit kondigen de overgebleven bandleden maandag aan op Instagram. In 2018 is het 25 jaar geleden dat de groep voor het eerst samenkwam.

De muzikanten broeden op een reeks nieuwe optredens tijdens een tournee verspreid over het jubileumjaar.

"Maar volgend jaar lijkt nog zo ver weg en in het geval dat je daar niet op kunt wachten, gaan de boys ook komende zomer al optreden tijdens een paar exclusieve shows in het Verenigd Koninkrijk", zo valt te lezen in de aankondiging op Instagram. De data van de concerten zijn nog niet bekend.

Geheim

In maart schreef The Mirror al op basis van een anonieme bron dat Boyzone in het diepste geheim werkte aan een comeback.

De band scoorde in Ierland en Engeland zes nummer-één-hits. Wereldwijd scoorde de band een grote hit met het nummer No Matter What in de jaren negentig. Andere bekende liedjes van Boyzone zijn Love Me For A Reason, Picture Of You en All That I Need.

Boyzone bestaat momenteel nog uit Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham. Het vijfde lid van de groep, Stephen Gately, overleed in 2009.

Aanbevolen artikelen