Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Manager Ariana Grande roept op angst niet te laten regeren

Scooter Braun, de manager van popster Ariana Grande, heeft zich op Twitter uitgelaten over de terreuraanslag na haar concert in Manchester.
Door BuzzE

"Ben ik boos? Reken maar. Maar hoe we kunnen reageren? Met alles waarvan je dacht dat je het van ons had afgenomen... liefde, vreugde en leven", twitterde Braun.

Hij beschrijft hoe hij weer kan genieten in het leven. "Ik eer hen die het leven lieten door het leven elke dag ten volle te leven. Gevuld met plezier, gelach." Volgens Braun willen terroristen die vrijheid en het plezier wegnemen. "Nee. dat is mijn antwoord. Nee, dat kunnen we niet toestaan. Angst mag niet regeren." 

Hij schrijft dat hij aan de zijde van Manchester staat, evenals aan de zijde van Jakarta en de kinderen in Syrië en zegt hen te eren door niet toe te geven aan het duister. Ook richt hij zich tot de terroristen:"Als je denkt dat je ons bang hebt gemaakt... Als je denkt dat deze laffe daad verandert hoe we onze leven leiden...sorry. Het laat ons juist elke dag waarderen. Buitengewoon kwaad moeten we bestrijden met buitengewone goedheid. Vecht door. Goedenacht wereld. Morgen leef ik het leven ten volle."

Het is de tweede keer sinds de avond van de aanslag dat Braun, die ook manager van Justin Bieber en Carly Rae Jepsen is, zich uitlaat op social media. Maandagavond reageerde hij met: "Vanavond, zijn onze harten gebroken."


Lees meer over:
Scooter BraunAriana GrandeAanslag Manchester

Aanbevolen artikelen