Maandag 8 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Inge de Bruijn was snel gewend aan naaktlopen voor camera's

Inge de Bruijn voelde zich vrij snel op haar gemak tijdens de opnames van het RTL-programma Adam zkt. Eva VIPS, waarin ze naakt op zoek gaat naar de liefde. De opnameperiode op een tropisch eiland had van de oud-zwemster wel langer mogen duren.
Door BuzzE

"De spanning ebt snel weg. Je went snel aan het idee dat je naakt bent", vertelt De Bruijn. 

Toen de kleren eenmaal uit moesten, was ze wel erg zenuwachtig. Dat was een van de twee engste momenten, vertelt ze. "Op dat moment dacht ik wel even: 'waar ben ik aan begonnen?' Ik wilde het liefst rechtstreeks naar huis zwemmen."

Ook het moment dat ze open en bloot op de mannen stond te wachten was niet makkelijk. "Je kan je niet verschuilen en er is ook geen afleiding. Het gaat puur om het karakter. Ik heb echt mooie gesprekken gehad. Het was eigenlijk jammer dat het maar drie dagen duurde."

Bang voor negatieve opmerkingen is De Bruijn niet. "Reacties ga je sowieso krijgen. Dat was ook al zo toen ik programma’s als Peking Express en Let’s Dance deed", zegt ze. "Ik dacht toen ik werd gevraagd: waarom ook niet? Ik was benieuwd naar hoe ik zou reageren en ik sta open voor een nieuwe liefde."


Lees meer over:

Inge de Bruijn

Aanbevolen artikelen