Inge Ipenburg verwachtte negatieve reacties op terugkeer Martine Hafkamp

Nadat actrice Inge Ipenburg besloot om voor enkele maanden weer terug te keren in haar rol van Martine Hafkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden, verwachtte ze negatieve reacties te krijgen van kijkers.

"In een tijd dat mensen altijd wat te klagen hebben dacht ik dat ze wel dingen zouden zeggen als: 'had je geen werk meer?'. Of 'wat heb je een oude kop gekregen', maar het was echt extreem positief", vertelt de actrice aan de Telegraaf.

"De reacties op straat vielen me eerlijk gezegd enorm mee. Er werd veel geroepen: fijn dat je terug bent en duimen gingen omhoog", aldus Ipenburg.

De actrice verscheen afgelopen maart voor het eerst weer in Goede Tijden, Slechte Tijden als Martine Hafkamp. De rol voelde voor Ipenburg gelijk weer vertrouwd, vertelt ze aan de krant. "Het is grappig dat je na verloop van tijd, nou ja, een half mensenleven, haha, makkelijk de ziel van het karakter te pakken hebt", vertelt de actrice.

Ipenburg is maandagavond voor het laatst in de soap te zien. Haar vertrek zal, zoals ze het zelf omschrijft, een 'spectaculair einde' hebben. "Het is best wel een stunt, die ik voor het grootste deel zelf heb gedaan. Echt waanzinnig", aldus de acrtice.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie