Chris Zegers en Eva Koreman in nieuw BNN-programma Radio Gaga

Chris Zegers en Eva Koreman reizen vanaf eind deze maand door Nederland voor een nieuw BNN-programma. In Radio Gaga maakt het duo "hyperlokale radio" op televisie, maakte de omroep donderdag bekend.

De twee trekken in een oude caravan, die is omgebouwd tot radiostudio, door Nederland op zoek naar bijzondere woonplekken. Daar stellen ze de bewoners de vraag: wat is je verhaal en welk nummer hoort daarbij?

"Met een oude caravan op pad, sfeervol omgebouwd tot een klein radiostation, op zoek naar verhalen die verteld moeten worden", omschrijft Zegers Radio Gaga. "Een indrukwekkend avontuur is het geworden, met bijzondere mensen die hun mooie levensverhalen delen. Moed en durf, een slik en een grote lach. En nog veel meer."

Meer begrip

Ook Koreman genoot van de opnamen. "Radio is mijn grote liefde, en televisie mijn minnares. Bij dit programma komt alles samen." Volgens haar zorgt Radio Gaga voor verbinding. "Mensen leren elkaar beter kennen en er ontstaat meer begrip."

In het eerste seizoen stallen de presentatoren hun caravan onder meer bij een forensische verslavingskliniek, een revalidatiekliniek en een wooncomplex waar zowel vluchtelingen als studenten wonen. Het programma is vanaf 23 mei iedere dinsdagavond te zien op NPO 3.

Lees meer over:
Tip de redactie