Rapper The Game klaagt mediabedrijf Viacom aan en eist dat zij de 7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) betalen die hij schuldig is aan de vrouw die hem beschuldigde van aanranding.

Priscilla Rainey zou door de 37-jarige rapper zijn betast tijdens de opnames van zijn realityshow She's Got Game. The Game zou onder de jurk van Rainey aan haar billen en vagina hebben gevoeld. De rapper verloor de rechtszaak die de vrouw tegen hem aanspande en moest 7 miljoen dollar aan haar betalen.

De rapper claimt volgens TMZ nu dat Viacom het bedrag van 7 miljoen dollar aan Rainey moet betalen, omdat het bedrijf de vrouw voor zijn programma heeft gecast, terwijl zij op de hoogte waren van haar criminele verleden.

Volgens The Game zou een dokter voorafgaand aan het programma Viacom hebben afgeraden de vrouw te casten, aangezien zij een strafblad had waarop meerdere geweldsincidenten stonden. 

Jaloezie

Volgens de eis had de dokter in kwestie aangegeven dat Rainey "tijdens momenten van hevige jaloezie haar gedrag niet in toom kan houden en de controle verliest" en afgeraden de vrouw een rol te geven in het programma. 

The Game zegt dat Viacom het advies van de dokter doelbewust heeft genegeerd om hogere kijkcijfers voor de realityshow te genereren. Hij claimt dat het bedrijf daarom verantwoordelijk is voor de problemen die de vrouw voor hem heeft veroorzaakt.