Penoza-actrice Sigrid ten Napel, Roxeanne Hazes en Douwe Bob spelen een rol in de nieuwe videoclip bij het nummer Alleen, dat Lil' Kleine vrijdag uitbracht. Ook rapper Hef is in de video te zien, maakte platenlabel Topnotch vrijdag bekend.

Het nummer Alleen is de eerste single van het gelijknamige album dat Lil' Kleine nog voor de zomer uitbrengt. Het album Alleen wordt de opvolger van zijn debuutalbum WOP.

"Alleen is de eerste single van mijn nieuwe album dat mensen echt zal gaan verrassen", zegt de rapper. "Er is zoveel gebeurd sinds WOP, ik heb zoveel meegemaakt en dat ga je allemaal horen op dat dikke nieuwe album. Ik kan niet wachten om het te laten horen."

Voor zijn tweede album werkt Lil' Kleine opnieuw met producer Jack $hirak. De cover van de single en het album is geschoten door de Nederlandse fotografe Dana Lixenberg. Lixenberg werd bekend met portretten van onder anderen Whitney Houston, Prince, Aaliyah, Master P en Puff Daddy. Ook is Lixenberg de enige fotografe die zowel The Notorious B.I.G. als Tupac Shakur voor de lens kreeg.