Oud-Formule 1-coureur Jos Verstappen is zondagmiddag betrokken geraakt bij een ruzie op een terras in Roermond. Hij liep een blauw oog en een snee in zijn gezicht op en werd afgevoerd door de politie. Na verhoor werd hij in de loop van de avond weer vrijgelaten. 

Verstappen zou een aantal rake klappen hebben gekregen, meldt de politie aan 1Limburg. Marcel Keulemans, advocaat van Verstappen, zegt tegen De Limburger dat zijn cliënt zich slachtoffer van de vechtpartij voelt. Volgens Keulemans onderzoekt hij de mogelijkheid om aangifte te doen tegen de belager. 

Volgens ooggetuigen zou Verstappen op het terras van een beachclub aan de praat zijn geraakt met een man. Dit gesprek zou uit de hand zijn gelopen toen een vriend van de man zich ermee ging bemoeien.

Verstappen is door agenten meegenomen toen hij weigerde de club te verlaten. De eigenaar van de club spreekt van een "akkefietje" en wil verder niet reageren, aldus 1Limburg. Keulemans stelt dat Verstappen niet wilde vertrekken omdat hij wachtte op vervoer. 

Vorig jaar deed de vader van Verstappen, Frans Verstappen, nog aangifte van mishandeling tegen zijn zoon. Die zaak werd geseponeerd door het OM op voorwaarde dat Verstappen twee jaar lang geen strafbare feiten zou plegen.