Xander de Buisonjé gaat het huwelijk van Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes voltrekken. De Buisonjé is al enige tijd ambtenaar van de burgerlijke stand.

"We go way back, maar zeker ook vooruit. Mijn maatje @xdebuisonje gaat ons trouwen", schrijft Hazes zaterdagmiddag op Instagram.

Zwennes vroeg Hazes begin maart ten huwelijk, bij haar thuis. "Dus lekker in pyjama. M'n moeder zat ook op de bank. Dat vond ik ook erg bijzonder." Het stel is sinds eind 2016 bij elkaar. Ook lieten ze samen een tatoeage zetten.

In een interview met Shownieuws liet Hazes eerder weten dat ze voor hun relatie al naar Zwennes verlangde. "Het is de meest lieve en de meest mooie persoon die ik ooit ontmoet heb. Ik mag hem gelukkig 'de mijne' noemen."

Huwelijksdatum

Zwennes zat zelf ook geruime tijd achter Hazes aan. "Als je uiteindelijk elkaar vindt en 'de jouwe' mag noemen, dan is dat echt prachtig. Ze is een ongelofelijke sterke vrouw, dat vind ik zo aantrekkelijk aan haar. Als je daarmee het leven mag delen dan ben je als man erg gelukkig."

Wanneer het huwelijk zal plaatsvinden, is nog niet bekend.