Drake laat nieuw album More Life horen

Drake heeft zaterdag (lokale tijd) zijn album More Life ten gehore gebracht. De Canadese rapper werkte lang aan zijn nieuwe project die bestaat uit 22 nummers. 

Die waren te horen op OVO Sound Radio in Toronto. Bij een van de nummers liet Drake doorschemeren in zijn rap dat hij wel eens in beschonken toestand berichtjes stuurt naar zijn voormalige date Jennifer Lopez.

Volgens E! staat op het eerste nummer, Free Smoke, verwijzingen naar deze gestuurde berichtjes. "I drunk test J.Lo / Old Numbers so i bounce back / Boy Wonder gotta bounce back", quote E! de rapteksten van de 30-jarige Canadees.

Drake sprak sinds december een aantal keren af met de zeventien jaar oudere Lopez. De relatie werd nooit serieus.

Afspeellijst

Drake noemt More Life een afspeellijst in plaats van een album. Voor de nummers op de speellijst werkte hij samen met artiesten als Kanye West, Travis Scott en Young Thug.

In 2016 bracht Drake nog het album Views uit. Momenteel tourt hij door Europa met de Boy meets world-tour. De eerste concerten in Nederland moesten worden uitgesteld door technische problemen. Op 27 en 28 maart staat de rapper in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?
Tip de redactie