James Blunt is heeft een nummer geschreven voor zijn goede vriendin, wijlen Carrie Fisher. De Engelse zanger schreef speciaal voor het publieke afscheid van de actrice een nummer.

Volgens TMZ is het lied over anderhalve week voor het eerst te horen. Op 25 maart wordt op begraafplaats Forest Lawn een publieke herdenking gehouden voor Fisher en haar moeder Debbie Reynolds. Fisher overleed op 27 december, een dag later stierf haar moeder.

Blunt treedt niet op tijdens de afscheidsdienst, zijn nummer is volgens Fishers broer Todd te horen tijdens een fotomontage. Ook optredens van het Gay Men’s Chorus of Los Angeles en leerlingen van de Debbie Reynolds Dance Studios maken deel uit van de herdenking. Kostuums die de vrouwen hebben gedragen en andere memorabilia worden tentoongesteld.

Fishers dochter Billie woont de dienst bij, maar spreekt de aanwezigen niet toe. Ze zei tegen TMZ dat ze nog te emotioneel is om een toespraak te geven. Voor Gary, de zeer geliefde hond van Fisher, is een glansrol weggelegd.

Het publieke afscheid van beide actrices is live te volgen via hun websites.

Carrie Fisher als Princess Leia in Star Wars
Carrie Fisher als Princess Leia in Star Wars