Eva Mendes had na haar tweede bevalling meer moeite om haar oude gewicht terug te krijgen dan na de geboorte van haar eerste kind.

"Op een of andere manier is het een grotere uitdaging om terug in vorm te komen na het krijgen van mijn tweede dochter", aldus de 43-jarige actrice in een interview met Shape.

Samen met haar man Ryan Gosling kreeg ze elf maanden geleden dochter Amada. Hun tweede dochter Esmeralda is inmiddels twee jaar.

Mendes stelt wel dat haar kinderen haar helpen voldoende beweging te krijgen. "Ik zit nooit stil, ik ben de hele dag aan het rennen."

Sporten

Momenteel heeft de actrice haar sportregime op een lager pitje staan nu ze weinig in de schijnwerpers staat. "Ik zit nu in het laagseizoen, dus ik sport drie dagen per week. Wanneer ik een evenement in het vooruitzicht heb of het is zomer, dan sport ik vijf keer per week."

Dat het nu wat rustiger is vindt de actrice helemaal niet erg. "Wat mensen niet van mij weten is dat ik ervan hou om thuis te zijn. In plaats van de rode loper op gaan, ben ik liever bij mijn meisjes."