De kandidaten die meedoen aan het tweede seizoen van It Takes Two zijn bekend. Onder andere Hans Klok, Ruben Nicolai en Hanna Verboom zullen hun zangkunsten gaan vertonen.

In RTL Boulevard werd bekendgemaakt dat ook Gijs Staverman, Tooske Ragas, Holly Mae Brood, acteur Buddy Vedder, vlogger Bibi Breijman en Rapper Keizer zijn te zien in het muziekprogramma.

Hans Klok stelt dat de deelname ver buiten zijn comfortzone ligt. "Je bent helemaal naakt weet je, de stem komt vanuit je lichaam", aldus de 48-jarig illusionist.

Hoewel hij gewend is om voor een groot publiek te staan, vindt hij zingen op een podium niet te vergelijken met zijn normale werk. "Nu sta je voor 600 man, twaalf camera's en een live band en moet je dat liedje doen."

Wedstrijd

In It Takes Two doen de deelnemende BN'ers anoniem auditie voor drie professionele zangers. Op basis van deze auditie bepalen de drie zangers met welke BN'ers ze duetpartners willen worden om vervolgens de strijd met elkaar aan te gaan.

De professionele zangers zijn dit jaar wederom Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. De optredens worden beoordeeld door Angela Groothuizen en de nieuwe juryleden Gerard Ekdom en Nielson. De presentatie is in handen van Gordon en Jamai.

Vorige jaar wist Jan Versteegh het programma te winnen, hij vormde een team met Trijntje Oosterhuis. Het programma is te zien vanaf 30 april op RTL 4.