Ashton Brothers drie weken lang te zien in Slot Zeist

De Ashton Brothers gaan in april drie weken lang theater maken vanuit Slot Zeist. Dat hebben de theatergroep en producent RTL Live Entertainment woensdag bekendgemaakt.

De groep, die na het vertrek van Pepijn Gunneweg in 2014 bestaat uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans, toveren het slot en haar tuinen tijdelijk om tot hun eigen land: Ashtonia. Daar geven ze een avondvullende show vol met hoogtepunten uit vijftien jaar Ashton Brothers, met nieuwe en internationale acts.

In RTL Late Night vertelt het trio wat bezoekers kunnen verwachten van de voorstelling. "Ten eerste is daar het prachtige monumentale Slot Zeist. Dit heeft een prachtige tuin waar wij een hele grote circustent neerzetten."

In deze circustent zal de voorstelling plaatsvinden. Daaromheen staan kleinere tenten waar gegeten en gedronken kan worden en nog meer entertainment plaatsvindt. "We wilden graag een speeltuin zoals we dat in het theater altijd doen. En dan moet je een plek hebben waar je dat allemaal mag doen. In Slot Zeist mogen we doen wat we willen doen."

De Ashton Brothers trekken al jaren in binnen- en buitenland volle zalen met hun unieke mix van acrobatiek, humor en clownerie. De kaartverkoop voor Ashtonia is per direct van start gegaan.

Lees meer over:
Tip de redactie