Ellen DeGeneres heeft Maroon 5-zanger Adam Levine geholpen bij het uitkiezen van de naam van zijn eerste kind.

De 37-jarige Levine en zijn vrouw, Victoria's Secret-model Behati Prinsloo (27), vonden het lastig om een naam voor hun toen nog ongeboren dochter te bedenken.

"Het is een pittige klus", laat de zanger woensdag weten in de show van DeGeneres. "Je moet je voorstellen dat je het beste nummer ooit hebt geschreven en dan daarvoor een titel moet bedenken."

Levine vertelt dat hij dacht de perfecte naam te hebben gevonden en stuurde de talkshowhost een sms'je om haar mening te peilen. "Ellen vond de naam vreselijk. Ze gaf me daarna vijf nieuwe opties." Eén daarvan was Dusty Rose, dat ook de uiteindelijk naam werd van de dochter van Levine en Prinsloo.

Ongeschikt

Wel vertelt de Maroon 5-frontman dat zijn vrouw de naam in eerste instantie niet zo geschikt vond. "Toen we later nog steeds geen naam hadden, stelde ik hem opnieuw voor. "Dusty is best cool, toch?" Toen vond ze de naam ineens wel geweldig."

"Het is niet alleen een mooie naam, maar ook een prachtige kleur", zegt DeGeneres over de naam. "Ik had Dusty al bedacht, toen iemand nog "Rose" er aan toevoegde. Dát is 'm, dacht ik toen."

Behati en Levine werden 21 september ouders van Dusty Rose. Het stel is sinds 2012 bij elkaar en trouwde in 2014.