Acteurs van de komedieserie Will & Grace hinten al dagen op een mogelijke reunie. Debra Messing, Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally blijven geheimzinnig over de reden voor hun samenzijn afgelopen week.

De acteurs plaatsten begin van het weekend enkele groepsfoto's die volgens hen woensdag waren gemaakt. Later kwamen daar ook plaatjes bij die duidelijk op een set gemaakt waren.

McCormack, die Will speelde in de serie, postte een foto waarop hij iets dat op een script lijkt in zijn handen heeft, waar hij de tekst bij schreef: "Vroeger kon ik dit zonder bril."

Zondagavond kwam Messing met de cryptische boodschap "Ik heb het idee dat er morgen iets groots te gebeuren staat".

Beverly Leslie

Aangezien de actrice het nogal vaak over de verkiezingen heeft op Twitter, gingen sommige volgers ervan uit dat ze het over het presidentiële debat van maandag had. Anderen zagen het bijgevoegde foto van Messing in haar rol als Grace als de hint dat maandag een zogeheten reboot van de serie wordt bekendgemaakt.

Daarbij tweette Hayes "Beverly Leslie komt tot hier bij mij." Leslie is een van de personages uit de serie. Bovendien postte Mullally een foto van zichzelf in het appartement van Will & Grace met de tekst "Ik herinner me deze plek" erbij.