Nick Gordon is verantwoordelijk gehouden voor de dood van zijn ex-vriendin Bobbi Kristina Brown.

Dat meldt Entertainment Tonight vrijdag. De 26-jarige Gordon kwam niet opdagen voor een verhoor dat 's ochtends gepland stond op de Fulton County Superior Court in Atlanta. Volgens rechter T. Jackson Bedford is zijn afwezigheid tijdens het verhoor de reden dat hij nu als schuldige van Browns dood wordt beschouwd.

De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown overleed in juli 2015. Zij werd in januari bewusteloos in bad aangetroffen in haar huis in Atlanta en werd daarna kunstmatig in coma gehouden.

Ontkenning

Eerder ontkende Gordon alle aantijgingen dat hij iets te maken zou hebben met het incident. Hij diende bij de rechter een verzoek in om de zaak tegen hem te staken, zolang het strafrechterlijk onderzoek naar de dood van Brown nog loopt.

In een uitzending van Dr. Phil liet Gordon weten dat hij de rechtszaak en de consequenties daarvan negeert. In mei werd de aanklacht tegen Gordon vernieuwd, met Bobby Brown als eiser.

De familie van Bobbi Kristina is ervan overtuigd dat Gordon iets met haar dood te maken heeft. Ze beschuldigen hem van mishandeling. Ook zou hij geld van haar achterover hebben gedrukt.