De proefuitzending van The Story Of My Life op RTL 4 is maandagavond door bijna 1,1 miljoen mensen bekeken. 

Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Producent John de Mol had vooraf aangegeven blij te zijn met 1,5 miljoen kijkers. 

Het programma waarin Linda de Mol een ouder geschminkte Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau ontving moest het op hetzelfde tijdstip afleggen tegen Memories van Anita Witzier op NPO1 (1,2 miljoen). Het idee van het programma is dat door de schmink de geïnterviewden anders naar zichzelf gaan kijken. 

In The Story of My Life vertelde Sneijder-Cabau onder meer te verwachten dat haar huwelijk met de voetballer een slippertje wel zou overleven. "We zijn allemaal mensen. Het liefst zou ik hopen dat we altijd trouw aan elkaar zouden zijn, maar als het wel gebeurt is het menselijk."  De overige afleveringen van het programma worden in 2017 uitgezonden.

TV-avond

De meeste mensen keken maandagavond, op het Achtuurjournaal na, naar Radar. Het programma trok ruim 1,5 miljoen kijkers. SBS bleef maandagavond met ruim een half miljoen kijkers net als vorige week achter met Over smaak valt te twisten van Irene Moors.

De terugkeer van Goede tijden, slechte tijden op RTL 4 werd in de vooravond door 1,4 miljoen mensen bekeken. Daarna trok het nieuwe programma van Johnny de Mol, Family Island, zo'n 900.000 kijkers. Radar op NPO 1 was goed voor 1,6 miljoen en de SBS-serie Dokter Tinus werd door een miljoen mensen gezien.