DJ Martin Garrix wil graag een keer muziek maken met Pharrell Willams. Dat laat hij weten in een gesprek met topmodel Rianne ten Haken voor LINDA.meiden.

"Hij en ik hebben rechtstreeks contact met elkaar", antwoordt de 20-jarige dj op de vraag of zijn toekomstdroom mogelijk werkelijkheid wordt. 

Ook vertelt hij over zijn andere bekende kennissen. "Ik ga regelmatig op pad met Justin - Justin Bieber. Wat hij meemaakt is echt niet leuk meer", aldus Garrix. "Hij heeft nul vrijheid, altijd paparazzi achter zich aan. Justin en ik waren in Los Angeles, we hadden geen zin in dat gedoe, hebben bij Walmart campingspullen gekocht, zijn naar Laguna Beach gereden en hebben daar gekampeerd."

Weer even normaal

"Niemand wist waar we waren, we hebben gewoon alle meetings voor die week afgezegd. Mijn team raakte helemaal in paniek. Intussen gooiden wij lekker nog wat marshmallows op de barbecue. Dat was heel leuk, omdat we weer even normaal konden zijn."

In het interview laat Garrix weten dat dat hij naast zijn werk als dj ook graag voor anderen wil produceren. "Ik wil ook nog zeker tien jaar toeren op dit niveau. Met draaien stop ik pas als ik echt niet meer kan. Het is gewoon zo leuk."