Cast Fuller House rekent niet meer op Olsens

De makers van Fuller House hebben de hoop opgegeven dat de zusjes Olsen hun opwachting maken in de reboot van hitserie Full House.

Actrice Jodie Sweetin liet maandag in een interview met Entertainment Tonight weten niet meer te rekenen op de komst van haar televisiezusjes Mary-Kate en Ashley Olsen, die van 1987 tot 1995 de rol van jongste dochter Michelle deelden.

"We hebben alles geprobeerd", verklaarde Sweetin. "Ik geloof dat we het een beetje opgegeven hebben."

Bij de start van Fuller House vorig jaar waren de producenten en castleden nog hoopvol de tweeling te strikken voor een gastoptreden. "We hebben er maar één nodig", riep bedenker van de show Jeff Franklin nog bij de presentatie.

Mode

Fuller House kreeg vlak na de release al een tweede seizoen, waarin volgens Sweetin verschillende sterren een gastrol hebben. Ook Full House-acteurs Bob Saget, John Stamos en Dave Coulier duiken in de tweede reeks weer geregeld op.

Mary-Kate en Ashley Olsens laatste gezamenlijke acteerproject was in 2004, toen ze de film New York Minute maakten. Mary-Kate Olsen had daarna nog enkele film- en televisierollen, maar uiteindelijk stortten beide zussen zich volledig op hun mode-imperium.

Tip de redactie