André van der Toorn droomt er van om een latenight-talkshow te maken voor SBS6. De presentator van Wegmisbruikers lijkt het "onvoorstelbaar leuk" om met zijn collega en goede vriend Kees van der Spek een programma te maken.

"We hebben het daar regelmatig over en hebben ook al wat ideeën, maar dat moeten we nog verder uitwerken", aldus Van der Toorn in gesprek met Lex Gaarthuis bij 100 procent NL. "Als we binnenkort een biertje gaan drinken, gaan we het verder uitwerken."

Van der Toorn en Van der Spek, die "altijd onwaarschijnlijk veel lol hebben", zijn volgens de presentator een apart stel. "Als duo zou het al onderscheidend zijn ten opzichte van RTL Late Night en de NPO door onze verschijningen. Kees met zijn twee meter en dan de 1.65 meter van mij ernaast."

Van der Spek is volgens Van der Toorn journalistiek goed onderlegd, "en ik heb weer andere kwaliteiten". "Het zou echt onze droom zijn om dit samen te gaan doen. We maken al die concurrenten helemaal kapot, haha!"

SBS6-woorvoerder Jaap Paulsen laat weten dat de zender altijd geïnteresseerd is in nieuwe ideeën. "Maar wat betreft het late night-timeslot van SBS6, daar staan van 22.30 tot 23.30 al het zeer succesvolle Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht."