Televisieserie Pretty Little Liars was zondag in Los Angeles de grote winnaar bij de Teen Choice Awards. Voor het tweede achtereenvolgende jaar ging de show er vandoor met zes awards.

Tijdens de jaarlijkse show worden awards in de vorm van een surfplank uitgereikt in een flink aantal categorieën. Naast gangbare prijzen voor beste dramaserie en beste acteur en actrice in een drama, won Pretty Little Liars ook awards voor Beste Schurk, Beste Scène Steler en Beste Chemie.

In de muziekcategorieën wonnen Justin Bieber, Selena Gomez en de band One Direction. Justin Timberlake mocht zoals eerder aangekondigd de Decade award ophalen, een prijs voor zijn inzet in de afgelopen tien jaar. Er gingen ook Teen Choice Awards naar YouTube-sterren. Bij de mannen wonnen de Dolan Twins, bij de vrouwen ging Lilly Singh er vandoor met de surfplank voor het beste kanaal.

Video: Trailer Pretty Little Liars seizoen 7

Pretty Little Liars - Vooruitblik op seizoen 7
Pretty Little Liars - Vooruitblik op seizoen 7

Kardashians

Realityshow Keeping Up With The Kardashian won ook een prijs, maar Kim Kardashian viel in alle categorieën waarin ze genomineerd was buiten de boot. Ze moest Selena Gomez voor zich laten als beste Instagrammer, Fifth Harmony won Social Media Koningin en de Beste 'Selfie-nemer' werd Ariana Grande.

De stemmende tieners waren de jongere leden van de familie Kardashian-Jenner beter gezind. Kylie Jenner won de titel beste Snapchatter, Kendall Jenner ontving surfplanken voor Beste Model en Beste Vrouwelijke Hottie.