'Taylor Swift schreef hit voor Calvin Harris'

Taylor Swift zou het creatieve brein zijn achter de internationale dance-hit This Is What You Came For van haar ex Calvin Harris. 

Dat Harris de samenwerking bij hoog en bij laag ontkent zou mede de reden zijn van hun relatiebreuk, melden bronnen aan TMZ.

De 26-jarige zangeres schijnt het nummer te hebben geschreven aan de piano en nam het op met haar mobiele telefoon. Swift was enthousiast over de demo die ze hem stuurde.

Volgens TMZ doken ze daarna de studio in waarbij Swift de zang deed. Toch wilden ze het nummer niet als koppel uitbrengen. Swift koos daarom het pseudoniem Nils Sjoberg en beschikt daarmee over de muziekrechten.

Leugen

Eind april bracht Harris (32) het nummer uit met Rihanna. This Is What You Came For staat nog steeds hoog in de hitparades. Volgens TMZ zou Harris hebben gelogen toen hij in een radioshow beweerde dat hij nooit met zijn vriendin een samenwerking heeft overwogen.

"We hebben er zelfs nog nooit over gesproken. Ik zie het dus niet gebeuren", zei de Schotse dj en dat was tegen het zere been van zijn toenmalige vriendin. Een bron noemt dit het breekpunt in hun relatie.

Nog geen twee weken nadat bekend werd dat de relatie was gestrand, werd Shift gezien met acteur Tom Hiddleston.

Lees meer over:
Tip de redactie