De show van de Britse singer-songwriter Passenger in de Heineken Music Hall wordt verplaatst naar de veel grotere Ziggo Dome. Dit heeft concertorganisator Mojo besloten op basis van de succesvolle kaartverkoop.

De datum van het concert, woensdag 26 oktober, blijft hetzelfde. Kaarten voor het concert van Passenger in de Heineken Music Hall blijven gewoon geldig voor het concert in Ziggo Dome.

Mojo begon dinsdag direct met de verkoop van de extra beschikbare kaarten.

Tijdens zijn Europese tournee neemt Passenger, de artiestennaam van Michael David Rosenberg, een volledige begeleidingsband mee. De support act voor de show is singer-songwriter Gregory Alan Isakov.

De Brit was blij verrast toen hij hoorde dat zijn concert in de Heineken Music Hall is verplaatst naar de veel grotere Ziggo Dome. "Het is echt te gek."

"Niet te geloven'

"Ik herinner me nog mijn eerste optreden in Nederland. Dat was in 2012 in Paradiso. Toen stonden er tweehonderd mensen en nu ga ik naar een zaal waar er 17.000 in passen. Dat is niet te geloven", zegt hij.

"Holland is altijd heel speciaal voor mij. Het publiek is hier veel groter dan op andere plaatsen waar ik optreed. Meestal speel ik voor 3000 tot 5000 man maar in Amsterdam is dat straks bijna het driedubbele."