De Nederlandse toneelversie van de Franse tragikomedie Intouchables is na de zomer opnieuw in de theaters te zien met twee met twee nieuwe castleden: Hanne Arendzen en Lisse Knaapen. 

Dat heeft impresariaat Senf Theaterpartners aangekondigd. 

Dit seizoen zagen zestigduizend bezoekers de voorstelling. Zondag beleeft Intouchables, met in de hoofdrollen Huub Stapel en Cyriel Guds, in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag haar voorlopig laatste voorstelling.

De nieuwe tournee begint op 27 augustus met een serie in het DeLaMar Theater in Amsterdam en duurt tot en met 10 december. Huub Stapel en Cyriel Guds spelen weer de hoofdrollen. Urmie Plein is weer als moeder van Driss te zien.

Intouchables, gebaseerd op de gelijknamige Franse hitfilm, vertelt het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de banlieus afkomstige ex-gedetineerde Driss. 

Hanne Arendzen (Ramses) speelt in het nieuwe seizoen de rol van van Magali, de secretaresse van Philippe. Lisse Knaapen wordt Elisa, de dochter van Philippe. Lisse Knaapen speelt momenteel de hoofdrol in de musical SKY.