Louis C.K. denkt aan tweede seizoen webserie Horace and Pete

Louis C.K. denkt over een tweede seizoen van de zijn webserie Horace and Pete. In april vertelde de acteur nog voor miljoenen het schip  in te zijn gegaan, maar die problemen zouden over zijn.

Ik heb enkele ideeën over hoe verder te gaan met het verhaal, aldus de acteur tegen Deadline.

"Maar de grote vraag is altijd, kan ik het opschrijven?", aldus C.K. "Ik heb de serie zelf geproduceerd zonder hulp van een televisienetwerk omdat ik geen verplichting wilde voor een vervolg. Dat wil ik alleen maar doen als het echt goed is."

De serie vertelt over Horace, gespeeld door C.K., een man van vijftig die een bar bezit samen met zijn zakenpartner Pete, gespeeld door Steve Buscemi, en over de bezoekers van de kroeg. In de komende zomer zal C.K. een knoop doorhakken over het wel of niet uitbrengen van een tweede seizoen.

Miljoenen

Ook liet de acteur informatie los over zijn financiële situatie. In april vertelde C.K. dat hij voor miljoenen het schip in was gegaan door de serie zelf te produceren. De serie zou nu echter wel geld opleveren. "Er zijn ook een aantal aanbiedingen gekomen om de serie te mogen publiceren."

"Elke dag verdien ik geld met Horace and Pete. Als ik een van de aanbiedingen accepteer zou ik zelfs direct winst maken", aldus C.K. "Het was nooit mijn intentie om er geld mee te verdienen, maar als je zelf de rechten bezit kan je de serie keer op keer verkopen."

Voor 5 dollar kan de eerste aflevering gekocht worden, de tweede voor 2 dollar, de derde tot en met de tiende voor 3 dollar. De komiek deed geen promotie voor de serie, maar hoopte dat het vanzelf zou worden opgepikt.

Lees meer over:
Tip de redactie