Brooklyn Beckham mogelijk gastartiest op nieuw album The Vamps

Brooklyn Beckham, de 17-jarige zoon van Victoria en David Beckham, is misschien binnenkort te horen op het nieuwe album van The Vamps.

De frontman van de Britse poprockband zegt tegen The Sun dat ze Beckham als gastartiest willen uitnodigen. "Hij kan er echt wat van, we willen hem op onze plaat", zei Brad Simpson tegen de boulevardkrant. "Hij gaat rappen op ons album."

Tallia Storm, een goede vriendin van Beckham, zei onlangs ook al dat de tiener aardig kan rappen. "Hij heeft een obsessie voor Tupac en Notorious B.I.G. en rapt alle nummers mee."

Video: Brooklyn Beckham zingt Hopeful van Bars and Melody

Hobby’s

Of Beckham een carrière in de hiphopindustrie nastreeft, is nog de vraag. Het oudste kind van David en Victoria Beckham was lange tijd een fanatiek voetballer, maar stapte uit het jeugdteam van Arsenal om zich op andere hobby's en school te focussen.

Het modegevoel van zijn moeder heeft hij niet geërfd, vertelde de 17-jarige in een interview met het Italiaanse tijdschrift L'Uomo Vogue. Hij zei daarin ook zeer geïnteresseerd te zijn in fotografie, wat ook blijkt uit de foto's die hij deelt via Instagram.

Lees meer over:
Tip de redactie