B-Brave is erg blij met het uitbrengen van hun nieuwste single One Night Stand. "Het is ongelofelijk wat er nu allemaal gebeurt", aldus de jongens maandag.

One Night Stand is de grootste hit van B-Brave in Nederland en doet het ook internationaal goed. Het nummer staat op de vierde plek van de Global Viral Chart van Spotify.

"Nummer zeventien in de Single Chart, nummer zes in de Spotify Top 50 chart en meer dan één miljoen views in ruim een week!", zeggen de jongens enthousiast.

"We zijn drie jaar bezig en hebben hier lang naar toegewerkt. Wij hebben de meest geweldige fans en zijn hen ontzettend dankbaar voor alle steun en liefde", laat B-Brave weten. "Ben ook ontzettend trots op het gehele team en hoop dat we One Night Stand naar nummer 1 krijgen!"

Volwassen

One Night Stand is de eerste single van Los, de nieuwe ep van B-Brave die vrijdag verscheen. Op de ep wil de boyband volwassener klinken. De jongens zingen in nummers als On Fire, Klaar voor je body en Tot in de nacht over liefde, seks en feesten.

Video: B-Brave - One Night Stand

Videoclip B-Brave - One night stand
Videoclip B-Brave - One night stand