Documentaire over het leven van Paris Hilton in de maak

Het leven van Paris Hilton wordt vastgelegd in een documentaire. De opnames beginnen deze zomer op het Spaanse eiland Ibiza.

In de docu bespreekt Paris Hilton haar weg naar roem, hoe het leven in de spotlights haar als persoon heeft gevormd en wordt onderzocht welke impact haar imago op jonge vrouwen heeft gehad, meldt Variety.

''Paris Hilton is een hedendaagse Marilyn Monroe. Mooi, een icoon, wereldberoemd, gevormd door massamedia en verkeerd begrepen'', aldus regisseurs Don Argott en Sheena Joyce.

''We kunnen niet wachten om met Paris samen te werken en om haar gecompliceerde relatie met het publiek, de pers en de politiek, die onze kijk op een celebrity vormen, te verkennen.''

Realityserie

Hilton werd bij het grote publiek bekend door haar realityserie The Simple Life, waarin ze samen met Nicole Richie van 2003 tot en met 2007 te zien was. Ook kreeg haar korte celstraf in 2007 veel media-aandacht.

De socialite schond haar voorwaardelijke straf door achter het stuur te kruipen zonder geldig rijbewijs. Ze moest daarom de cel in, maar mocht na een paar dagen al weer gaan. Tegenwoordig wordt ze ingehuurd als dj.

Lees meer over:
Tip de redactie