Musical The Bodyguard wordt met een halfjaar verlengd tot en met oktober. "Het succes van deze musical blijft aanhouden, elke avond speelt de cast voor een uitverkochte zaal. Het spreekt voor zich dat ik ontzettend trots ben!", zegt producent Albert Verlinde van Stage Entertainment.

Miro Kloosterman speelde zondagavond zijn première als bodyguard Frank Farmer. Kloosterman speelt de rol afwisselend met Dave Mantel en Mark van Eeuwen. 

"Miro speelde vanavond een droompremière", aldus Verlinde. "Hij geeft echt zijn eigen twist aan de rol en zet een fantastische Frank Farmer neer."

The Bodyguard ging op zondag 27 september 2015 in première in het Beatrix Theater in Utrecht. De voorstelling gaat dus het tweede jaar in. De theaterproductie van Stage Entertainment is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 met Whitney Houston en Kevin Costner.

In de musical zijn talloze hits verwerkt van Whitney Houston, waaronder I Wanna Dance With Somebody, Run To You, One Moment In Time en I Will Always Love You.