Zangeres Kesha heeft naar eigen zeggen een aanbod gekregen van haar producer Dr. Luke om onder haar omstreden contract uit te komen. De zangeres moet dan haar excuses aanbieden voor haar beschuldigingen van seksueel misbruik.

Kesha probeert door middel van rechtszaken al tijden onder het contract bij haar producer Dr. Luke, die eigenlijk Lukasz Gottwald heet, uit te komen. De zangeres beschuldigt hem van seksueel misbruik.

Volgens Kesha heeft Gottwald haar aangeboden om het contract te ontbinden als Kesha publiekelijk haar excuses aanbiedt voor de beschuldingen van seksueel misbruik.

Dat laat de zangeres zondag weten op Instagram, waar ze ook laat weten niet op het aanbod in te gaan. "Ik laat liever de waarheid mijn carrière kapot maken, dan ooit nog te liegen voor dit monster."

Kesha staat onder contract bij Sony en zou nog verplicht zijn een album met Gottwald op te nemen. Een rechtbank heeft Gottwald in het gelijk gesteld. Kesha liet eerder weten in beroep te gaan, een datum is nog niet bekend.