Youp van 't Hek zingt toch mee met Guus Meeuwis in Parijs

Youp van 't Hek heeft zaterdag in Parijs toch enkele liedjes gezongen met Guus Meeuwis. Eerder was het nog maar de vraag of de cabaretier zich goed genoeg voelde voor een optreden in l'Olympia.

De bedoeling was dat Van 't Hek de concerten zou openen met een stuk cabaret, waarna Meeuwis een concert zou geven, in de geest van de Franse chansonniers.

In principe was nu het plan dat Meeuwis de optredens volledig voor zijn rekening zou nemen, omdat Van 't Hek nog altijd niet de oude is na een zware hartoperatie.

De cabaretier was voorafgaand aan het concert vastbesloten om ondanks zijn gezondheid de Parijse show van Meeuwis te bezoeken. "Ik kom sowieso kijken en als het een beetje meezit doen Guus en ik toch iets samen", zei hij.

Video: Youp van 't Hek toch samen met Guus Meeuwis op podium

Hartpatiënten

In een filmpje dat donderdag gepubliceerd werd op de Facebookpagina van Meeuwis zei Van 't Hek: "Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zeker bij hartpatiënten".

De cabaretier kondigde aan tot en met medio april niet op te treden, omdat hij nog moest herstellen van de operatie. Hierdoor moest hij ook de shows in Parijs annuleren. Meeuwis geeft ook op zondag 27 maart een optreden in het Olympia-theater in Parijs

Lees meer over:
Tip de redactie