Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Foo Fighters ontkrachten in video geruchten over einde band

Foo Fighters heeft de geruchten over het einde van de band, die na het solo-optreden van Dave Grohl ontstonden, in een video ontkracht.
Door BuzzE

Nadat Grohl in zijn eentje had opgetreden tijdens de Oscars doken geruchten op dat hij zich wilde losmaken van zijn band Foo Fighters.

Voor de band was dat aanleiding om hun fans te plagen door groot nieuws aan te kondigen.

Falen

Een dag nadat de band via Twitter liet weten dat er een "officiële aankondiging" aan kwam, publiceerde de band een ludieke video waarin te zien is dat Grohl jammerlijk faalt in een poging in zijn eentje muziek te maken.

Intussen is te zien hoe de achtergelaten bandleden een nieuwe zanger zoeken. Nadat ze Justin Bieber en Liam Gallagher overwegen vinden ze uiteindelijk een nieuwe frontman in de vorm van singer-songwriter Nick Lachey.

Bekijk de video:

Solo

"Voor de miljoenste keer: we gaan niet uit elkaar", zo is te lezen op het einde van het komische filmpje. "En niemand gaat verdomme solo."

Foo Fighters begon echter wel als het soloproject van Dave Grohl. Hij nam de eerste demo's op toen hij nog drumde in Nirvana en speelde later alle instrumenten zelf in op het debuutalbum dat in 1995 verscheen.


Lees meer over:

Dave GrohlFoo Fighters

Aanbevolen artikelen