Noortje Herlaar verbrak in maart 2015 haar verloving met William Spaaij. De breuk was heftig, maar toch heeft het tweetal nog contact, zegt de actrice en zangeres in de VIVA, aldus Shownieuws.

"William en ik hebben gelukkig nog steeds een vrij intens contact", aldus Herlaar. 

Het stel liet eerder weten uit elkaar gegroeid te zijn. "Dan moet je op een gegeven moment concluderen dat je elkaar niet meer zo heel gelukkig maakt, ook al hou je nog heel veel van elkaar." 

Spaaij zei eerder in een interview dat hij het vreemd vindt om berichten op Facebook of in de media te lezen over de nieuwe relatie van Herlaar. Spaaij had vijf jaar lang een relatie met Herlaar, die inmiddels samen is met acteur Barry Atsma. De musicalacteur gunt het geluk wel aan zijn ex. "Het klinkt misschien cliché, maar ik gun Noor oprecht al het geluk van de wereld."

'Te verliefd'

De 32-jarige acteur had na de breuk met Herlaar zelf ook snel weer een nieuwe date, maar volgens hem was hij "té verliefd". "Het ging veel te snel, denk ik. Ik ben iemand die op de tweede date al serieuze onderwerpen aansnijdt." Eerder liet Spaaij weten nog niet toe te zijn aan een nieuwe relatie.

Vlinders

Herlaar en Atsma vielen voor elkaar tijdens de opnames van de film Knielen op een bed violen. Het duurde echter een tijdje voor de vonk oversloeg. "Het was op de allerlaatste dag", vertelde Herlaar vrijdag in De wereld draait door.

Hoewel de vonk pas op de laatste draaidag oversloeg, hadden de twee al wel eerder vlinders in hun buik. “We gingen een keer repeteren en moesten toen iets uittrekken. Toen hadden we wel een momentje en dachten we: oké, leuk", zei Atsma.