Het loopt storm bij de kaartverkoop van de nieuwe voorstelling van cabaretier Hans Teeuwen maandag. Aan de oorspronkelijk 31 geplande shows zijn inmiddels al zes nieuwe voorstellingen toegevoegd. 

Dat er aan het begin van de middag nog kaarten zijn, komt volgens promotor Incrowd Entertainment omdat verschillende websites van theaters plat gingen en omdat er iedere keer nieuwe voorstelling zijn toegevoegd, zoals in Amsterdam, Antwerpen en Breda.

Maandag ging om 10.00 uur de voorverkoop voor de voorstelling Echte Rancune van start. Dat is de eerste voorstelling in vijf jaar van Teeuwen. Tussen mei en augustus speelt hij bijna veertig keer in grote theaters in diverse steden in Nederland en België.

Echte Rancune is de zevende solo-cabaretvoorstelling van Teeuwen. De laatste was Spiksplinter in 2011, waar 60.000 mensen naar kwamen kijken.

Uitverkocht

De try-outvoorstellingen in april en begin mei waren binnen een uur uitverkocht. Teeuwen is de derde grote cabaretier in korte tijd die aankondigt na jaren weer een comeback op het podium te maken. Ook Harrie Jekkers en Theo Maassen keerden na jaren van afwezigheid terug op het podium.