Caroline Tensen geniet nog steeds "intens" van het maken van televisie. Een nevenfunctie als schrijfster of actrice ziet ze daarom ook helemaal niet zitten. 

Zij stapte onlangs over naar de Avrotros. "De manier waarop ik hier in het gebouw wordt begroet, is hartverwarmend", glundert ze.

Bovendien heeft Tensen veel zin in de programma’s die ze bij de omroep mag gaan maken. "Ik ben heel blij dat Eén tegen 100 met mij mee mocht komen: dat is echt mijn kindje, dat al aan zijn zeventiende seizoen begint. En voor De stoutste jongen van de Klas mag ik de hele wereld over reizen."

Schoenmaker

Waar sommige collega’s hun werkveld verbreden door te gaan acteren of schrijven, voelt Tensen die behoefte helemaal niet. "Ik ben een voorstander van het motto: schoenmaker, blijf bij je leest. Ik kán ook gewoon helemaal niet toneelspelen, waarom zou ik dat dan willen?" 

Bovendien wil Tensen naast haar televisiewerk ook nog genoeg tijd voor haar gezin overhouden. "Ik ben een enorm tevreden mens dat zich gelukkig prijst met het leven dat ze nu heeft."

Tensen leidt op 20 april een grote live-show waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker voor het KWF Kankerfonds.