Bella Heathcode gaat ook een rol spelen in het tweede deel van de Fifty Shades-serie. De actrice speelt een ex-vriendin van hoofdrolspeler Christian Grey (Jamie Dornan), meldt Empire Online.

Heathcode speelt Leila in Fifty Shades Darker, een ex-vriendin van Grey en een jonge vrouw die nog steeds de emotionele littekens van hun relatie voelt.

Ook Kim Basinger is in Fifty Shades Darker te zien. Zij speelt de rol van Elena Lincoln, de zakenpartner en ex-vriendin van Christian Grey. De film is het vervolg op Fifty Shades of Grey, gebaseerd op het gelijknamige succesvolle boek.

Eerste deel

Over Lincoln werd al gesproken in het eerste deel van de filmtrilogie, maar doet in het vervolg pas echt haar intrede. Het personage introduceerde Grey in het verleden in de sm-wereld. De 62-jarige Basinger is bekend van films als L.A. Confidential en Batman.

Dakota Johnson en Jamie Dornan keren terug in de rollen van Anastasia Steele en Grey. De film wordt geregisseerd door James Foley, bekend van onder meerHouse of Cards. De film moet in 2017 uitkomen.

Bekijk de trailer van Fifty Shades of Grey:

Bekijk de trailer van Fifty Shades of Grey
Bekijk de trailer van Fifty Shades of Grey