Céline Dion klom woensdagavond voor de eerste keer sinds de dood van haar man weer op het podium van het Caesars Palace in Las Vegas. 

De zangeres, die later deze maand haar concertreeks hervat, nam het woord tijdens een herdenkingsdienst voor René Angélil.

"Dit is mijn tweede thuis", zei de 47-jarige zangeres volgens People met tranen in haar ogen. "Ik zou me hier uiterst comfortabel moeten voelen, maar op dit moment ben ik daar niet zo zeker van."

Dion moest op 14 januari afscheid nemen van Angélil, die op 73-jarige leeftijd stierf aan de gevolgen van keelkanker.

Video: Céline Dion nam afscheid van echtgenoot

Céline Dion neemt afscheid van echtgenoot
Céline Dion neemt afscheid van echtgenoot

Manager

De zangeres leerde Angélil kennen toen ze twaalf jaar was. Hij stond haar als manager jarenlang bij. "Ik voel zijn liefde in deze zaal. Ik voel zijn warmte en sterkte in jullie allemaal tot uitdrukking komen. René zorgde er altijd voor dat ik omringd werd door de beste mensen die in ons geloofden en hard voor ons werkten."

Dion bedankte iedereen nogmaals voor de steun die ze de afgelopen weken ontving. "Namens mijn familie, nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid hier vanavond bij dit mooie eerbetoon aan mon amour. René, ik hou zo veel van je."