Bekijk de negen leukste en opvallendste entertainmentvideo's van deze week. 

Keith Richards' leven in een documentaire

Keith Richards is van fulltime rockster nu ook een filmster geworden. Het leven van de 71-jarige legende is vastgelegd voor de documentaire Under the Influence. De film gaat over zijn leven als zanger, gitarist en artiest.

Komen Selena Gomez en Justin Bieber weer samen?

Selena Gomez en Justin Bieber zijn al een tijdje uit elkaar, maar misschien zit een hereniging er wel in. Selena heeft in een interview gezegd dat ze nog steeds van haar ex-liefje houdt.

Nick en Simon presenteren nieuw album

Het nieuwe album Open van Nick en Simon vormt het uitgangspunt van een gelijknamige expositie die vanaf 18 september is te zien in Museum de Fundatie in Zwolle. Acht Nederlandse beeldend kunstenaars hebben zich laten inspireren door de nummers, onder wie Ans Markus, Ruud de Wild, Joseph Klibansky en Danielle Kwaaitaal. Donderdag werd het album gepresenteerd in het museum in Zwolle.

Pamela Anderson weer naakt op cover

Het is meer dan 25 jaar geleden dat Pamela Anderson op de cover van de Playboy stond, maar ze is nu weer uit de kleren gegaan. Dit keer voor het Amerikaanse tijdschrift Flaunt Magazine.

Fans Justin Bieber door het dolle heen in Amsterdam 

Justin Bieber was deze week in Amsterdam. De popster had een afspraak met dj Martin Garrix. De fans van Bieber probeerde een glimp van de ster op te vangen.

Ariana Grande doet collega's na bij Jimmy Fallon

In de talkshow van Jimmy Fellon speelt Ariana Grande samen met de presentator het spel 'Wheel of Musical Impressions'. Waarbij ze enkele van haar collega's imiteert

Jan Smit en Nielson grote winnaars Buma NL Awards

Nielson en Jan Smit zijn de grote winnaars van de Buma NL Awards. Jan Smit won twee prijzen en Nielson maar liefst drie.

U2 brengt eerbetoon aan prins Friso

De Ierse band U2 heeft tijdens een concert in Amsterdam een nummer opgedragen aan de overleden prins Friso. Koning Willem-Alexander en Máxima, die allebei groot fan van U2 zijn, zaten in de zaal toen ze te horen kregen dat Bono het nummer ‘Every Breaking Wave’ zou zingen ter nagedachtenis aan de overleden broer van de koning. 

Ellie Goulding uit de kleren voor nieuw album

Ellie Goulding brengt haar nieuwe album op een wel heel sexy manier onder de aandacht. Ze plaatste een gifje waarop ze naakt te zien is op Instagram.