Bekijk de zeven leukste en opvallendste entertainmentvideo's van deze week. 

Taylor Swift wint Video van het Jaar op VMA

Taylor Swift heeft tijdens de MTV Video Music Awards (VMA) in Los Angeles de meeste prijzen in de wacht gesleept. De blonde zangeres is ongekend populair en kan drie nieuwe felbegeerde beeldjes op haar schoorsteenmantel bijzetten. De videoclip van Bad Blood werd uitgeroepen tot de beste video van het jaar.

Catfight tussen Nicki Minaj en Miley Cyrus

Nicki Minaj en Miley Cyrus zijn geen goede vriendinnen. Minaj had tijdens de VMA's nog een appeltje met Cyrus te schillen. Toen Minaj de award voor beste Hip-Hop video in ontvangst nam gaf ze de host van de avond nog even een sneer na.

Kanye West gaat voor presidentschap 2020

Kanye West werd op de MTV Video Music Awards bekroond met de Michael Jackson Video Vanguard Award. De rapper greep bij de ontvangst van zijn prijs de kans aan om - onder invloed van wiet - een lange speech te geven waarin hij aankondigt president van de VS te willen worden in 2020.

Miley Cyrus kondigt nieuw album aan

Tijdens de VMA's verraste host Miley Cyrus haar fans toen ze aankondigde: “Mijn nieuwe plaat, Miley Cyrus and Her Dead Petz, staat nu gratis online!”

Justin Bieber huilt tijdens VMA's

Justin Bieber trad op tijdens de MTV Video Music Awards 2015. Kort na het zingen van zijn nieuwe nummer What Do You Mean was een bandopname te horen waarop Bieber emotioneel sprak over hoe het leven gepaard gaat met vallen en opstaan. Het horen van zijn eigen monoloog bracht de zanger op het podium aan het huilen. 

Horrorregisseur Wes Craven (76) overleden

Filmregisseur Wes Craven is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Hij is 76 jaar oud geworden. Craven was de regisseur van Scream (1996) en Nightmare on Elm Street (1984).

Kim, Kourtney en Khloe hebben contact met Caitlyn verbroken

De gezusters Kim, Kourtney en Khloe zijn het beslist niet eens met hoe Caitlyn de zaken omtrent haar transformatie aanpakt. Het zou begonnen zijn met de cover van Vanity Fair. Caitlyn zou hen hiervan niet op de hoogte hebben gebracht en de zusjes moesten via Twitter de cover voor het eerst zien.