Bekijk de acht leukste en opvallendste entertainmentvideo's van deze week. 

Miley Cyrus vraag undercover wat mensen van haar vinden

Bij de televisieshow van Jimmy Kimmel gaat Miley Cyrus undercover en vraagt ze wat mensen wat haar vinden. En dat is niet altijd positief.

Grumpy Cat poseert voor wassenbeeld

De beroemde kat Grumpy Cat krijgt een wassenbeeld in Madame Tussauds. Binnenkort is het beeld te zien in de Verenigde Staten. 

Taylor Swift zingt 'Smelly Cat' met Lisa Kudrow

Taylor Swift besluit het bekende nummer Smelly Cat tijdens een concert te zingen. Daarbij krijgt ze hulp van Lisa Kudrow, zij zong het nummer als Phoebe Buffay in Friends

Rafael Nadal uit de kleren voor Tommy Hilfiger

Toptennisser Rafael Nadal is het nieuwe gezicht van modemerk Tommy Hilfiger en daarom trekt hij zijn kleding uit.

Justin Bieber zingt voor mogelijke nieuwe vriendin

Justin Bieber heeft mogelijk een nieuwe vriendin. Het gaat om Xenia Deli, een voormalig Playboy-model. Er zijn beelden opgedoken dat hij haar in een restaurant toezingt. 

Verborgen talenten van filmsterren

Deze filmsterren maken hun verborgen talenten bekend aan de wereld. Onder meer Benedict Cumberbatch, Chris Pratt en Cara Delevingne blijken verrassende kunstjes in huis te hebben. 

Kanye West vist Rihanna uit publiek

Toen Rihanna voor haar plezier het FYF Festival in Los Angeles bezocht kon ze niet aan de aandacht van Kanye West ontsnappen. Tot grote vreugde van het publiek liet de rapper de zangeres een stukje meezingen.

Wiz Khalifa hardhandig aangehouden op vliegveld

Wiz Khalifa is zaterdag op een ruwe manier aangehouden op het vliegveld van Los Angeles. De rapper zegt dat hij werd gearresteerd omdat hij weigerde zijn hoverboard af te staan.