Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Filmrecensie: Terminator Genisys gaat richting zelfdestructie 

Konden we maar terug in de tijd. Terug naar de tijd voordat Terminator: Genisys gemaakt werd en Arnold Schwarzenegger een grap maakte van een van de beste rollen van zijn carrière.

29 augustus 1997 ligt al ver achter ons, maar in het universum van de Terminator-films is dat de dag waarop de oorlog tegen de machines begon:Judgment Day.

Lees de volledige recensie

AC/DC-drummer Phil Rudd krijgt acht maanden huisarrest

AC/DC-drummer Phil Rudd heeft het vonnis in zijn rechtszaak te horen gekregen. Rudd is veroordeeld tot acht maanden huisarrest.

Rudd riskeerde een celstraf van zeven jaar. Zijn advocaat wist de straf te verlagen door te zeggen dat Rudd een gelimiteerde criminele geschiedenis had en dat er een klein risico was dat hij weer de fout in zou gaan.

Lees het hele artikel

Kourtney Kardashian viert verjaardag dochter zonder ex-vriend 

Kourtney Kardashian heeft de derde verjaardag van haar dochter Penelope zonder Scott Disick gevierd. De vader van de peuter nodigde ondertussen Twittervolgers uit om met hem te feesten in Las Vegas. 

Het stel is sinds kort uit elkaar. Disick kampt al een tijdje met een alcoholverslaving. 

Lees het hele artikel

'Amsterdam Fashion Week is een opstapje voor modecarrière' 

De Amsterdam Fashion Week start donderdagavond officieel met de eerste catwalkshows. Waar de modeweken van Parijs, New York en Londen het vooral moeten hebben van de grote namen, profiteren jonge, startende ontwerpers van de mogelijkheden in Amsterdam.

"De Amsterdam Fashion Week is een mooi begin voor je carrière. Je moet het toch vooral zien als een startpunt voor de rest, een opstapje", aldus ontwerpster Alexandra Frida, die op 13 juli haar collectie in Amsterdam toont.

Lees het hele artikel

Politie onderzoekt donutincident Ariana Grande

De politie in het Amerikaanse Lake Elsinore onderzoekt het incident waarbij popster Ariana Grande aan donuts likte in een winkel, waarna ze de gebakjes weer terug legde. 

Agenten bekijken de opnamen van de beveiligingscamera's om te zien wat er nu precies aan de hand was.

Lees het hele artikel

Rotterdamse agenten boos over Flikken Rotterdam

Rotterdamse agenten zijn het niet eens met de investering die het korps maakt in de televisieserie Flikken Rotterdam. 

"Veel mensen zitten in onzekerheid", zegt woordvoerder Leen Spoor van politievakbond ACP in de krant. "Leg hier de prioriteit en niet bij een televisieserie." De agenten willen niet dat de politie "middelen en mensen" beschikbaar stelt aan de serie. 

Lees het hele artikel

Koningin Elizabeth viert verjaardag met straatfeest 

De Britse koningin Elizabeth viert haar negentigste verjaardag volgend jaar door tienduizend gasten uit te nodigen voor een uitgebreide lunch. Het wordt een van de grootste straatfeesten ter wereld.

Onder de genodigden zijn in elk geval leden van de zeshonderd goede doelen waarvan Elizabeth beschermvrouwe is. Daarnaast komt er een loting om ook 'gewone' Britten de kans te geven mee te eten.

Lees het hele artikel