Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

'Nick Gordon niet schuldig aan badkuip-ongeluk Bobbi Kristina Brown'

Nick Gordon is niet schuldig aan het badkuip-ongeluk van zijn vriendin Bobbi Kristina. Ze belandde in coma door drugs, zo stelt hij in een telefoongesprek met een familielid van Brown.

Entertainmentwebsite TMZ heeft opnames van het gesprek nu in handen gekregen.

Gordon zegt aan de telefoon: "Ik vertel je de waarheid. Ze had een hoop last van stress en we deden allemaal aan drugs en drank. Ze gebruikte gewoon teveel, echt waar. Ik blijf voor altijd uit de buurt bij badkuipen, dat kan ik je wel vertellen."

Lees hier het artikel

'Zayn Malik en Naughty Boy gaan kledinglijn ontwerpen'

Voormalig One Direction-ster Zayn Malik en dj Naughty Boy gaan samen een kledinglijn ontwerpen. Malik heeft onlangs de merknaam Zaughty geregistreerd, waarmee hij zowel de mode- als muziekrichting in kan slaan.

Een bron vertelt: "De twee kregen verschillende aanbiedingen om een kledinglijn te ontwerpen, maar ze hebben altijd geweigerd omdat ze het op hun eigen manier willen doen."

Lees hier het artikel

Presentatrice Lucille Werner vindt geluk 'het allerbelangrijkst'

Presentatrice Lucille Werner vindt geluk het allerbelangrijkst in het leven. "Als mensen zwanger zijn hoor je vaak: 'Als het maar gezond is'. Ik denk dan: als het kind maar gelukkig is." 

"Want je kan ook wat minder gezond zijn en toch heel gelukkig. Een handicap of een periode van ziek zijn kan je ook gewoon hele mooie dingen brengen."

Lees hier het artikel

Kelly Rowland wil nieuwe meidengroep ontdekken

Kelly Rowland wil graag een nieuwe muzikale groep ontdekken. Het voormalig Destiny's Child-lid vertelt dat ze graag een nieuwe groep wil samenstellen.

De zangeres vertelt: "Je had The Surpremes, toen kwam En Vogue en daarna Destiny's Child. Elke generatie had een eigen groep om mee op te groeien en ik wil dat ook voor deze generatie."

Lees hier het artikel

Britse prinses Charlotte is gedoopt

De Britse prinses Charlotte, de dochter van prins William en Kate Middleton, is zondag gedoopt. Dat gebeurde in de kerk waar wijlen prinses Diana ook gedoopt werd. 

Er waren slechts dertig gasten aanwezig bij de ceremonie, waaronder de peetouders van de prinses. De keuze, die begin zondagmiddag werd bekendgemaakt, viel op Sophie Carter, James Meade, Adam Middleton, Laura Fellowes en Thomas van Straubenzee. 

Lees hier het artikel