Dit zijn de acht opmerkelijkste video's van afgelopen week uit de entertainmentwereld.

Michiel Huisman bij expositie Game of Thrones 

Michiel Huisman was dinsdag in Amsterdam voor de opening van Game of Thrones: The Exhibition. De tentoonstelling is gebaseerd op de populaire Amerikaanse serie Game of Thrones, waarin de Nederlandse acteur een rol speelt. 

Justin Bieber keert zich tot God voor hulp

Justin Bieber zoekt zijn heil bij God. De popster plaatste de tekst van een nummer van de Australische christelijke band Hillsong United online en werd gespot in een kerk in New York.

Michael Jacksons Neverland staat te koop

Het landgoed Neverland Ranch van de overleden popster Michael Jackson staat te koop voor 100 miljoen dollar, omgerekend

zo'n 91 miljoen euro.

Kylie Jenner ontkracht zwangerschap op Instagram

Kylie Jenner is druk bezig met haar kledinglijn, maar heeft ondanks haar volle agenda toch nog tijd om wat roddels de wereld uit te krijgen. Zo gaat het gerucht rond dat ze acht maanden zwanger is. Een roddel die Kylie op Instagram ontkracht.

Koningspaar op staatsbezoek in Canada

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima hadden op de tweede dag van hun staatsbezoek aan Canada een ontmoeting met premier Stephen Harper. Er werd uitgebreid stilgestaan bij de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog door Canadese soldaten.

Rihanna schittert in nieuwe campagne Dior

Hier en daar was er al een preview te zien van de nieuwe campagne van Dior met Rihanna in de hoofdrol. Nu is dan eindelijk de hele video te bewonderen.

Afrojack showt zijn Lamborghini in de ArenA

De autoliefhebbers van Nederland konden dinsdagavond in de Amsterdam ArenA genieten van de indrukwekkendste super cars van dit moment. Het voetbalstadion was decor van Gumball 3000. Bekende en minder bekende autofanaten kropen achter het stuur van de wagens en scheurden langs de tribunes.

Clooney vreest om gearresteerd te worden om grap met Pitt

George Clooney en Brad Pitt halen al jaren alles uit de kast om elkaar in de maling te nemen. Dit keer denkt Clooney te ver te zijn gegaan en dat hij wel eens gearresteerd zou kunnen worden