Het EK staat op het punt om te beginnen, Italië en Turkije trappen vrijdagavond het voetbalspektakel af. Wat kunnen we verwachten van dit toernooi? Rypke Bakker, de Oranjevolger van NU.nl, zit om 16.00 uur klaar op reactieplatform NUjij om al jouw vragen te beantwoorden.

Volg nieuws over Oranje Ontvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom Oranje

De vragensessie is inmiddels voorbij en de reactiemogelijkheid onder dit artikel gesloten. De vragen en antwoorden zijn hieronder natuurlijk nog wel te lezen.

Op NUjij, het discussieplatform van NU.nl, blikken we aan de hand van jouw vragen vooruit op het EK 2021. Hoe verliep de voorbereiding van de titelfavorieten? En op welke spelers moeten we extra letten dit toernooi?

Stel al je vragen

Het concept van de vragensessie is simpel: jij stelt je vraag onder dit artikel en Rypke Bakker geeft tussen 16.00 uur en 17.00 uur antwoord op de beste en meestgestelde vragen.

De vragen die worden beantwoord, zullen onder het artikel verschijnen. Om het overzichtelijk te houden, publiceren we de andere vragen niet. Reacties op antwoorden zullen alleen getoond worden als ze iets toevoegen.