FC Eindhoven begint maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training van de voetbalclub is onder voorwaarden openbaar voor publiek.

Het eerste elftal traint vanwege de coronamaatregelen zonder supporters. Voor de eerste training van het seizoen maakt de Eindhovense club een uitzondering. Supporters mogen onder enkele voorwaarden aanwezig zijn bij de training in het Jan Louwers Stadion.

Zo moeten bezoekers een gezondheidscheck doen en hun handen reinigen bij binnenkomst. Daarnaast mogen de supporters niet in grote groepen het stadion binnenkomen.

Verder moeten supporters naar binnen via de zwarte poort bij Café 1909 en moet iedere bezoeker plaatsnemen op een stoel en 1,5 meter afstand houden. Er kan geen gebruik worden gemaakt van horecavoorzieningen en toiletten en er zullen stewards aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Het stadion is maandag vanaf 9.30 uur geopend, de training start om 10.00 uur. De club verzoekt bezoekers een gratis e-ticket aan te vragen zodat het aantal aanwezigen gereguleerd kan worden.